Πλήκτρο Ε.Π.Ε

Η ΠΛΗΚΤΡΟ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα. Το κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι τα Φορολογικά Ταμειακά Συστήματα. Η Εταιρεία έχει προϋπηρεσία και εμπειρία σε εταιρείες με αντικείμενο αντιπροσώπευση κι εμπορία Ταμειακών Μηχανών, έτσι ώστε να λειτουργεί γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στους τομείς δραστηριότητάς της.  

Για την τεχνική υποστήριξη των μηχανών υπάρχει το απαιτούμενο απόθεμα ανταλλακτικών που έχει αποκτηθεί από τον κατασκευαστή. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το εργοστάσιο ΒΜC Ιαπωνίας , με τα μοντέλα CR-190, CR-280, BMC 3000, TH- 480 και τα υποστηρίζει τεχνικώς σύμφωνα με το νόμο. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Εταιρεία ΤΟWA Ιαπωνίας με το μοντέλο ΕΤ- 5616F , σε εργοστάσιο της Εταιρείας στην Κίνα. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Εταιρεία GRT Κίνας και έχει φέρει μηχανές ΡΒΜ, με τα μοντέλα ΡΕ-1 / ΡΕ-2, ΝΕ-1 / ΝΕ-2 / ΝΕ-3 / NE-5 και FMPC-01 που είναι Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ (Φορολογικός Μηχανισμός)..

Η Εταιρεία έχει έρθει σε συμφωνία με νέο μεγάλο Ελληνικό οίκο κατασκευής Ταμειακών Μηχανών ΜΑΤ με το μοντέλο AdmiN AD-300 και τον οίκο κατασκευής AQ Plastronic Βουλγαρίας με το μοντέλο AdmiN SD-100, οι οποίες είναι αρίστης ποιότητας και τεχνολογίας και η μέχρι τώρα η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας εγγυάται και την ποιότητα των νέων προϊόντων. .

Επίσης η εταιρία μας ασχολείται και με μηχανήματα πλαστότητας, καταμέτρησης νομισμάτων και χαρτονομισμάτων ΕΥΡΩ με μεγάλη επιτυχία σε συνάρτηση του κόστους των συγκεκριμένων προϊόντων.

Πλήκτρο Ε.Π.Ε

 

 

 

Back To Top